(+31) 416 279 867 / (+31) 619 606 302


Onze Producten

Hier vindt u alles op het gebied van knikarm- en uitvalschermen, horren, rolluiken, screens, buitenjaloezieën, markiezen, pergola- en serrezonwering en verandadaken!

Tiara

Superstrak en modern vormgegeven kwaliteitsscherm

Breedte
250 cm t/m 550 cm

Uitval
200-250-300-350 cm

Standaard kleur omkasting en armen
Roomwit RAL 9001
Grijs aluminiumkleurig RAL 9007
Antracietgrijs RAL 7016
Verkeerswit RAL 9016

Bediening
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Doekkleuren
Collecties van Citel, Swela en Dickson
tiara
tiara1
tiara2
tiara3

Omschrijving

Techniek

De omkasting bestaat uit slechts één profiel waardoor het een volledig gesloten systeem is. Deze kast beschermt hierdoor doek en motor optimaal. De knikarmen zijn op het scharnierende middelpunt ook volledig gesloten waardoor veren en verbindende kabels en banden door deze Protected Power Technologie®  ultieme bescherming vinden. Door de verschillende zijsteunen en montageplaten is het scherm op vrijwel elke ondergrond in zowel wandmontage- als plafondmontage-uitvoering te verkrijgen en te monteren.

 

Vormgeving

Door haar strakke en toch licht afgebogen lijnen is dit scherm ook qua uiterlijk een absoluut unicum binnen het spectrum van cassette-knikarmschermen. Met het plaatsen van de armen vóór de doekrol is de constructie van dit scherm zeer laag gebleven en oogt het als een onopvallende streep op de muur. Met de optionele LED-verlichting, de strak-moderne eigentijdse vormgeving en de vier prachtige standaard kleuren is dit een knikarmscherm dat in haar prijs- en designklasse niet te overtreffen is.